Our School Day

THE SCHOOL DAY

 

8.55 am to 9.05 am                             Registration/Tutorial

9.05 am to 9.35 am                             Period 1 / Assembly

9.35 am to 10.05 am                           Period 2 – 30 minutes

10.05 am to 10.35 am                         Period 3 – 30 minutes

10.35 am to 10.50 am                         BREAK

10.50 am to 11.20 am                         Period 4 – 30 minutes

11.20 am to 11.50 am                         Period 5 – 30 minutes

11.50 am to 12.20 pm                         Period 6 – 30 minutes

12.20 pm to 1.00 pm                           LUNCH

1.00 pm to 1.30 pm                             Period 7 – 30 minutes

1.30 pm to 1.55 pm                             Period 8 – 25 minutes

1.55 pm to 2.25 pm                             Period 9 – 30 minutes

2.25 pm to 2.50 pm                             Period 10 – 25 minutes

2.50 pm to 3.00pm                              Registration

 

Most lessons are delivered as two periods, i.e. are 1 hour long

Some pupils may have lunch at 11.50 – 12.20 with a longer lunch break.

There is a whole school assembly on Friday afternoon at 2 pm.

 

Somerset Term Dates and Holidays 2017-18

The Mendip School Term Dates and Holidays 2017 -18